Iphone en Ipad

Apple

Op deze pagina hoop ik u alles bij te kunnen brengen over de Iphone en te helpen met het upgraden en installeren van software. Watch this video on YouTube Embedded with WP YouTube Lyte.   A Closer Look At The iPhone De Iphone is een prachtige uitvinding van Apple, naar mijn mening een van de mooiste Smartphone’s ooit gemaakt.De functies zijn oneindig. En nu is er dan ook de Ipad en de Ipad 2 Op 11 oktober is er een nieuwe firmware uitgebracht en tegelijk ook een nieuwe jailbreak ( thx to Geohot) Deze jailbreak heeft de naam Blackra1n , hier voor zijn wel een paar dingen van toepassing, dus lees deze Guide zorgvuldig door en dan is het echt heel simpel te doen. Update : Blacksnow is nu ook uitgebracht door Geohot en dat betekent dat u de iphone nu ook kan unlocken, en gebruiken met elke provider . Lees goed de instructies en u komt er echt wel uit.. hulp nodig ? mail dan even.Eigen beltoon aanmaken download dan deze gebruiksaanwijzing. Beltoon aanmaken.doc Nu is er op iTunes al enige tijd weer een nieuwe versie uit van de iphone firmware n.l. 3.1.3 En voor deze is nu eindelijk ook weer een jailbreak uitgevonden.. n.l. www.spiritjb.com erg makkelijk om te doen en werkt ook meteen goed . Update : IOS 4.0 is al een tijdje uit en nu ook IOS 4.0.1 en ook weer een nieuwe jailbreak. Als u van plan bent de telefoon te updaten doe het dan via de firmware IOS 4.0.1 deze is n.l. te jailbreaken en niet 4.0 of via iTunes nu 4.0.2 kijk hier voor uit en gebruik echt alleen 4.0.1 Als u de iphone hier mee geüpdatet heeft. Ga dan naar de Wi-Fi instellingen en zorg dat u internet heeft. U opent safari op de iphone en suft naar www.jailbreakme.com dit brengt u naar een site waar u cydia weer kunt installeren. Veel succes . Nu kunt u ook versie 4.2.1, en versie 4.3.3 kraken. Dit gaat door middel van greenpois0n, of Redsnow net wat u makkelijker vindt. De Ipad is ook door middel van deze software te jailbreaken.! Even een snelle uitleg, heel simpel :

  1. Ipad aansluiten aan de pc
  2. ITunes afsluiten
  3. Greenpois0n downloaden en op het bureaublad zetten. ( link )
  4. Als u Windows 7 of vista heeft, greenpoison aanklikken met rechts en uitvoeren als administrator
  5. Dan de instructies op het bureaublad volgen.
  6. Als dit allemaal gedaan is zal de Ipad/iphone opnieuw opstarten en vind u op de springboard een icon met de naam Loader
  7. even aanklikken en cydia aanvinken en installeren, zorg er wel voor dat uw Wi-Fi verbonden is.
  8. Weer opnieuw opstarten en cydia een paar keer laten updaten, als dit gedaan is gaat u naar sources binnen in cydia en klikt op add source
  9. hier vult u in cydia.hackulo.us en installeert deze gewoon ondanks de waarschuwingen, dan klikt u op deze source en daar vindt u Installer.
  10. Deze is nodig om diverse leuke software uit te proberen en te installeren.

Versie 4.3.3 is het beste te kraken via Redsnow of sn0wbreeze. succes. 16 oktober 2011 update,, Er is sinds 2 dagen een nieuwe update uit voor de iphone en ipad, ipod, n.l. Ios 5 . In deze update zitten vele verbeteringen maar voor de ipad 1 ook nadelen, Deze nadelen zijn op te lossen met Redsnow , dus de ipad 1 kan u ook gewoon update Voor de iphone 4 kunt u hier de veranderingen lezen verbeteringen ios 5 En het goede nieuws is hij is natuurlijk weer te jailbreaken , via de nieuwe versie van redsnow te weten versie 0.9.9 b4 hier te zien hoe mocht je het niet lukken of problemen hebben met de update, ben ik natuurlijk altijd bereid te helpen. Succes!!